Termeni si conditii de utilizare

Site-ul de Internet Clasic Turism este un serviciu on-line furnizat de Clasic Turism SRL

Utilizarea sa este subordonata acceptarii termenilor si conditiilor stabilite in cele ce urmeaza. Utilizarea site-ului va fi considerata ca acceptare irevocabila a prezentelor conditii.

 

Limite de utilizare

Continutul din paginile Site-ului Clasic Turism este proprietatea SC Clasic Turism SRL.

Continutul paginilor Site-ului Clasic Turism nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al Clasic Turism, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui Site doar pentru uz personal.

Marcile si logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea Clasic Turism sau a celor care au acest drept asupra lor. Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet diferit de Site-ul Clasic Turism, fara a obtine in prealabil acordul scris al companiei Clasic Turism. Numele Clasic Turism si orice alta marca ce include marca Clasic Turism nu pot fi utilizate ca adrese de Internet pentru alte site-uri sau ca o parte din asemenea adrese fara a obtine in prealabil acordul scris al Clasic Turism.

 

Limitari de responsabilitate

Informatiile din acest Site sunt furnizate cu buna credinta iar Clasic Turism le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile continute pe site-ul Clasic Turism sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor companiei Clasic Turism, iar Clasic Turism nu garanteaza actualizarea constanta a informatiilor continute de acest Site.

Informatiile continute de acest Site sunt produse de surse interne ale Clasic Turism. Clasic Turism este autorizat sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale Site-ului, fara nici un preaviz.

Clasic Turism va face astfel incat informatiile continute de Site sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Clasic Turism este scutit de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.

Atunci cand informatiile publicate pe Site duc la terte surse, Clasic Turism nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.

 

Clasic Turism nu este responsabil pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului Site-ului dependente de furnizarea de energie electrica sau de serviciul telefonic sau de proasta functionare a retelei de Internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de Clasic Turism.

Serverul Clasic Turism este situat in Romania. Clasic Turism nu emite nici o declaratie pentru faptul ca informatiile sau orice document prezente pe Site sunt adecvate sau disponibile pentru a fi folosit in afara Romaniei sau de cetatenii straini rezidenti in Romania. Daca va decideti sa accesati site-ul din alte tari sau ca cetateni straini, faceti acest lucru din proprie initiativa si pe propriul risc. Oricine acceseaza site-ul trebuie sa respecte legile nationale pe proprie raspundere, unde si in masura in care acestea sunt aplicabile.

Informatiile si serviciile furnizate de catre Site-ul Clasic Turism nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Clasic Turism nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servicii.

 

Garantii oferite de utilizator

Accesand Site-ul Clasic Turism, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste Clasic Turism de si impotriva reclamatiilor datorita tertilor pornite de la utilizarea Site-ului Clasic Turism si in fata tuturor pierderilor, costurilor, actiunilor, procedurilor, reclamelor, daunelor, cheltuielilor (aici incluzand si costurile si cheltuielile legale), sau raspundere, ce au avut loc sau au fost atribuite in mod direct sau indirect societatii Clasic Turism ca si consecinta a utilizarii Site-ului sau a neindeplinirii sau nerespectarii prezentilor termeni si conditii de catre utilizator